برنج دودی دارای رنگ قهوه ای تیره و طعم و عطر خاصی شبیه به طعم و عطر فندق یا گردو است. این نوع برنج حاوی مقادیر بیشتری فیبر، آنتیاکسیدان و مواد معدنی نسبت به برنج سفید است. دودی کردن یک روش سنتی برای نگهداری برنج است که در گذشته به منظور خشک کردن برنج و افزایش ماندگاری آن مورد استفاده قرار میگرفت.برنج دودی نوعی برنج مثل هاشمی یا طارم نیست که کاشت و برداشت شود بلکه بعلت عطر منحصر بفرد برنج دودی کشاورزان از دیرباز بخشی از بهترین برنج خود را دودی میکردند و هنگام پخت برنج کمی برنج دودی به ان اضافه میکردند تا عطر خاص برنج دودی را داشته باشند. به این شرح که کیسه های برنج را درون اتاقک هایی آویزان می کنند و سپس با سوزاندن چوب و ایجاد دود در اطراف برنج، دود را به سمت برنج هدایت میکنند تا برنج آن را به خود جذب کند و دود حاصل باعث ایجاد عطر و طعم خاصی در برنج می شود که به این روش دودی کردن برنج می گویند و از دیرباز این روش مرسوم بوده است.
برای ثبت نهایی سفارش بر روی دکمهی مشاهده سبدخرید کلیک کنید و برای افزودن دیگر محصولات به سبدخرید خود، بر روی دکمهی ادامه کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید