برنج طارم گیلان انواع مختلفی دارد که شامل طارم معطر ، طارم محلی ، طارم هاشمی و طارم دم سیاه میباشد که خصوصیات مشترک زیادی با هم دارند خصوصیاتی مثل طول دانه های برنج ، ری بالا و طعم و عطر مناسب و مطلوب رنگ سفید مایل به کرم و ظاهر زیبا و کاملا یکدست پس از پخت برنج طارم همگی مشترک میباشند فقط برنج طارم محلی از نظر عطر و از نظر نرم بودن کمی ملایم تر و کمتر از برنج طارم معطر است . در عوض برنج طارم محلی از پرکشت ترین ارقام طارم است که بیشتر از سایرین قد می کشد و بیشترین افزایش حجم را دارد و برای پخت در مجالس و مهمانی ها و همچنین رستورانها بسیار مناسب و پراستفاده است.
آفرین بر شماانشالا به امید موفقیت های بیشتر
برای ثبت نهایی سفارش بر روی دکمهی مشاهده سبدخرید کلیک کنید و برای افزودن دیگر محصولات به سبدخرید خود، بر روی دکمهی ادامه کلیک کنید.
ناشناس
آفرین بر شما
انشالا به امید موفقیت های بیشتر
دیدگاه خود را بنویسید